Om mig

Om mig

Jag bor med familjen på vår gård utanför Höganäs. Vi har ett stort gammalt hus i lugna och vackra omgivningar, och umgås mycket inom såväl familj som släkt. Övrig "nyttig" tid går åt till renoveringar och trädgård.

Stora intressen är politik, historia och resor; jag uppskattar kontinuitet och en stabil bas som ger möjlighet till flexibilitet och initiativ. Lika gärna Gula bergen eller Shanghai i Kina som kontoret i Frankfurt eller jobb på gården med utsikt över den skånska slätten. Däremot definitivt hellre skidbacken än stranden; jag vill göra eller upptäcka, inte bara vara.

Jag kan tillföra en objektiv dimension i resonemang och analyser, en hjälpsam nyfikenhet med bred kunskap och tvärvetenskapligt tänkande. Att ha inflytande över hur jag gör saker är viktigt, jag vill alltid göra saker bra - helst bättre.

Utveckling av mindre eller nya verksamheter motiverar mig. Som nationalekonom kombinerar jag gärna omvärldsbevakning med t.ex. affärsutveckling, konsekvensanalys och verktyg för beslutsstöd. Ett annat intresseområde är webbanalys och -optimering.